Educatief programma

Meestal wordt het educatief programma 'Het ontstaan van het Circus' en 'De Clown doorheen de eeuwen' gegeven in de voormiddag, waar clown Jeanno persoonlijk langs komt in de klassen. Met veel humor en overtuiging vertelt hij de strafste verhalen en toont hij de knapste trucs uit zijn rijke geschiedenis. De hele vertelling wordt ondersteund door een prachtig boek vol herinneringen en familiefoto's.In de namiddag krijgen ze dan de show te zien, een mengeling van verschillende Circustechnieken en grappige fratsen. Uiteraard worden de kinderen uitgenodigd om deel uit te maken van het schouwspel en zelfs de leerkrachten blijven niet gespaard. waar we dan de schooldag kunnen mee afronden. Zo gaan de kinderen naar huis met stralende gezichtjes en vol leuke herinneringen.NIEUW: U kunt ook een volledig lessenpakket verkrijgen waarmee je een hele week met de kinderen aan de slag kunt. Dit kan vrijwel in elke les gebruikt worden: geschiedenis, aardrijkskunde, knutselen, enzo.. Het kan ook als een leuke variatie dienen of themaweek, zowel voor kleuters tot en met het zesde leerjaar. Het pakket kan je aanvragen via onze contactpagina

Verjaardags- of communiefeestje

Of je kind nu jarig is of zijn/haar eerste of plechtige communie doet, een groot feest dat hoort erbij! Ook hiervoor zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Met onze dolle fratsen en grollen toveren wij op ieders gezicht een lach, zowel bij groot als klein. Een communiefeest is een echt familiefeest. Wij voorzien de nodige entertainment en zorgen er ook voor dat de kindjes zich volop kunnen uitleven. We maken het de kinderen naar hun zin, want het is die dag tenslotte hun dag!

Wooncentrum

Ook voor een woonzorgcentrum hebben wij een show klaar. Oud worden en gezond zijn en blijven, is de hoop van velen, en is ook een realiteit voor veel ouderen in ons land. Toch komt voor veel ouderen een moment van behoefte aan zorg. Leven in een woonzorgcentrum betekent dan ook een nieuwe fase in een nieuwe leefomgeving. Geluk zit vaak in de kleine dingetjes in het leven, iets voor iemand doen, een lachende kindersnoet, plezier maken met je medebewoners,... Hier kunnen wij een grote bijdrage aan leveren, zeg nu zelf, wie houdt nu niet van een circusoptreden met een dolle clown, of dieren die hun beste pootje voorzetten? Plezier en amusement verzekerd!